MASINA DE TUNS IARBA BOSCH 0 600 8B9 200
Cod Produs1763
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 19,95 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
1 195 RON
stoc epuizat
MASINA DE TUNS IARBA ELECTRICA BOSCH ADVANCED ROTAK 650 50 LITRI 1700W VERDE

Caracteristici
Bosch AdvancedRotak 650 masina de taiat iarba cu sistem ProSilence care reduce zgomotele cu pana la 75%, in timp ce caracteristicile inteligente ale produsului faciliteaza tunderea gazonului si reduc nivelul de efort necesar acestei operatiuni.
ProSilence: nu mai suferiti niciodata din cauza masinilor de tuns iarba zgomotoase. Profilul sonor placut al tehnologiei Bosch ProSilence mentine linistea gradinii dumneavoastra prin reducerea nivelului de putere sonora al masinii de tuns iarba cu pana la 75% la 89 dB, asigurand in acelasi timp rezultate excelente.
Inaltime de taiere (Advanced): modificati inaltimea de taiere foarte usor. Sistemul integrat permite modificarea mai usoara ca niciodata a inaltimii de taiere a masinii tale de tuns gazonul. Prin actionarea usoara a unui singur buton, inaltimea de taiere poate fi modificata de la 20 la 80 mm in 7 pasi simpli.
ErgoSlide (Advanced): tundeti gazonul cu mai putin efort, insa dispunand de control maxim. Sistemul Bosch ErgoSlide permite manevrarea usoara a masinii dumneavoastra de tuns iarba Rotak si executarea rapida a lucrarilor, protejandu-va totodata spatele. Manerul telescopic se monteaza usor, poate fi ajustat in functie de inaltimea dumneavoastra pentru a va ajuta sa va mentineti pozitia corporala corecta, solicitandu-va in mai mica masura bratele si spatele. Multiplele comutatoare cu buton ofera confort maxim.
LeafCollect: utilizati masina de tuns iarba pentru a strange eficient frunzele cazute toamna. Cutitul Bosch LeafCollect este conceput special atat pentru realizarea unei taieri excelente pe timp de primavara, vara si toamna, cat si pentru colectarea frunzelor cazute toamna pe gazonul dumneavoastra si pentru faramitarea si introducerea lor in cutia colectoare, asigurand o eliminare usoara.
Sac pliabil de colectare a ierbii (Advanced): depozitati cu usurinta sacul pliabil de colectare a ierbii. Sacul rabatabil de colectare a ierbii poate fi pliat in vederea depozitarii si are o capacitate impresionanta de colectare a resturilor vegetale de 50 l
Functionare uniforma (Advanced): beneficiati de stabilitate avansata in timpul tunderii gazonului. Rulmentii Bosch din material compozit impreuna cu rotile invelite in cauciuc de inalta tehnologie asigura functionarea uniforma.


Set de livrare
Cutie de colectare a ierbii 50 l

Date tehnice
Puterea motorului 1.700 W
Latime de taiere 41 cm
Sistem de taiere cutit din otel calit si slefuit
Volum colectare iarba 50 l
Inaltime de taiere 20 –80 mm
Reglarea inaltimii de taiere 7 trepte
Tip maner „Ergoflex-System“
Greutate 16 kg

Functii
Pieptene de gazon
Maner de transport integrat
Protectie la suprasarcina motor
Indicator nivel umplere cu iarba
QuickClick
LeafCollect

Specificatii tehnice
  • Brand
    Bosch
  • Model
    0 600 8B9 200
  • Garantie Persoana Fizica (luni)
    24