TOCATOR LUCERNA, TULPINI DE GRAU, PORUMB 9Z MF MICUL FERMIER GF-1336
Cod Produs3114
Disponibilitatea5
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
1 750 RON

Cantitate

Acest concasor de iarba este un produs nou, utilizat in tocarea fânului, zdrobirea paielor, o mașină de frământare. Toaca toate tipurile de culturi umede si uscate, tulpini de porumb, paie de orez, paie de grâu, tulpina de fasole, iarba verde, tulpina de sorg, etc; buruienile sălbatice devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale, pentru bovinele, ferme si pentru fermierii care se ocupa de cresterea bovinelor, cailor, oilor, caprioare, iepuri, etc.  Cuva de alimentare cu cereale și dispozitivul de blocare a presei faciliteaza depozitarea și transportul, însilozarea silozului.


 Mașina are un design rezonabil, o structură compactă, o eficiență ridicată a producției, o mașină multifuncționala care poate zdrobi, amesteca, macina, accesibil tuturor agricultorilor si preferat de fermieri
 Tocatorul de furaje Micul Fermier – este echipat cu un motor electric de 2,8 kw si are o capacitate de tocare de 400 kg/h.


 Are avantajul unei structuri simple, funcționarea convenabilă, eficiență ridicată, intretinere usoara, economie de energie, funcționare sigură și fiabilă, zgomot redus
 Mod utilizare


 Tocatorul de furaje se utilizeaza pentru tocarea tuturor tipurilor de culturi umede si uscate, tulpinilor de porumb, paielor de orez, paielor de grâu, tulpinilor de fasole, iarba verde, tulpinilor de sorg, etc; buruienile sălbatice devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale, pentru bovinele, ferme si pentru fermierii care se ocupa de cresterea bovinelor, cailor, oilor, caprioare, iepuri, etc. Este un tocator foarte usor de manevrat datorita modului inovator de concepere, fiind foarte util in orice gospodarie.


 Utilizat în principal în fabricile de prelucrare a furajelor mici si mijlocii, ferme; pot fi, de asemenea, utilizate în industria de prelucrare a produselor alimentare, farmaceutice, chimice și alte fabrici, in secțiile de concasare.


 Tocatorul de furaje 9Z este folosit cu succes pentru tocarea tuturor tipurillor de culturi umede si uscate, tulpinilor de porumb, paielor de orez, paielor de grâu, tulpinilor de fasole, iarba verde, tulpinilor de sorg. Procesul de prelucrare a tulpinii de porumb este ideal, rata de utilizare a furajelor poate ajunge la mai mult de 98%.
 Beneficii client:


 - Datorita tehnologiei de macinare cerealele isi pastreaza intreaga valoare nutitriva


 - Toaca toate tipurile de culturi umede si uscate, tulpini de porumb, paie de orez, paie de grâu, tulpina de fasole, iarba verde, tulpina de sorg, etc;


 - Culturile astfel obtinute devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale pentru animale


 - Lungimea tăiată a ierbii poate fi ajustată.
 Avantaje produs:


 - Este conceput sa ofere o rezistenta deosebita tuturor componentelor dar si o buna stabilitate


 - Utilizare in mod continuu datorita modului inovator de concepere al motorului


 - Capacitate ridicată de alimentare, port lung, descărcare de pleavă, capacitate ridicată de fabricare a silozurilor


 - Disune de un mâner pentru a putea controla dimensiunea produsului final.


 - Are dimensiuni reduse, o structură compactă de oțel, o greutate stabilă,


 - Beneficiaza de un motor de 2.8kW.


 - Temperaturi reduse in procesul de macinareSpecificatii tehnice
 • Brand
  Micul Fermier
 • Filter
  Tocator lucerna
 • Model
  GF-1336
 • Nr. bucati set
  1
 • Nr. bucati bax
  1
 • Putere
  2.8KW
 • Productie/ora
  400kg/h
 • Rotatii/min
  4500rpm
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24