TOCATOR PT SILOZ 9Z-1.2-200 FARA MOTOR MICUL FERMIER GF-1430
Cod Produs3115
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
0 RON
stoc epuizat

Posibilitate anexare motor pe benzina mini 6.5HP

           sau motor electric minim 4kW 2800rpm -monofazat


Acest concasor de iarba este un produs nou, utilizat in tocarea fânului, zdrobirea paielor, o mașină de frământare. Toaca toate tipurile de culturi umede si uscate, tulpini de porumb, paie de orez, paie de grâu, tulpina de fasole, iarba verde, tulpina de sorg, etc; buruienile sălbatice devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale, pentru bovinele, ferme si pentru fermierii care se ocupa de cresterea bovinelor, cailor, oilor, caprioare, iepuri, etc.Este un tocator foarte ușor de utilizat datorita conceptului foarte practic si simplu, fiind foarte util în orice gospodărie. Echipamentul de lucru are o productivitate mare, de aproximativ 1000 Kg/ora si este format din 3 discuri pe care sunt montate 4 axe port ciocănele (câte 6 ciocănele pe axă), 6 cuțite-segment și 3 cuțite lamelare. 


Tocatorul poate servi la mărunțirea furajelor (fân, lucernă, paie, ciocleji, rădăcinoase, iarbă verde), cât și la măcinarea cerealelor ( grâu, ovăz, porumb ș.a. ) în vederea obținerii de urluială folosită în hrana păsărilor și a animalelor. De asemenea, tocatorul este dotat cu un canal de ieșire a materiei ce permite tocarea furajelor în fracții mai mari, adică pregătirea furajelor pentru însilozare.


Mod utilizare

Tocatorul de furaje se utilizeaza pentru tocarea tuturor tipurilor de culturi umede si uscate, tulpinilor de porumb, paielor de orez, paielor de grâu, tulpinilor de fasole, iarba verde, tulpinilor de sorg, etc; buruienile sălbatice devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale, pentru bovinele, ferme si pentru fermierii care se ocupa de cresterea bovinelor, cailor, oilor, caprioare, iepuri, etc. Este un tocator foarte usor de manevrat datorita modului inovator de concepere, fiind foarte util in orice gospodarie.

Utilizat în principal în fabricile de prelucrare a furajelor mici si mijlocii, ferme; pot fi, de asemenea, utilizate în industria de prelucrare a produselor alimentare, farmaceutice, chimice și alte fabrici, in secțiile de concasare.

Beneficii client:

- Datorita tehnologiei de macinare cerealele isi pastreaza intreaga valoare nutitriva

- Toaca toate tipurile de culturi umede si uscate, tulpini de porumb, paie de orez, paie de grâu, tulpina de fasole, iarba verde, tulpina de sorg, etc;

- Culturile astfel obtinute devin un mod de hrănire filamentoasă mai moale pentru animale

- Lungimea tăiată a ierbii poate fi ajustată.

Avantaje produs:

- Este conceput sa ofere o rezistenta deosebita tuturor componentelor dar si o buna stabilitate

- Utilizare in mod continuu datorita modului inovator de concepere al motorului

- Capacitate ridicată de alimentare, port lung, descărcare de pleavă.

- Disune de un mâner pentru a putea controla dimensiunea produsului final.

- Temperaturi reduse in procesul de macinare

Specificatii tehnice
 • Brand
  Micul Fermier
 • Filter
  Tocator lucerna
 • Model
  GF-1430
 • Nr. bucati set
  1
 • Nr. bucati bax
  1
 • Productie/ora
  1000kg/ora
 • Tip motor electric
  4KW
 • Tip motor termic
  6.5CP
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24