MOARA CEREALE TEMP 3 2.5 KW, 200 KG/H, 2800 RPM
Cod Produs357
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
443 RON
stoc epuizat
MOARA ELECTRICA CU CIOCANELE TEMP 3, 2.5 KW, 200 KG/H, 2800 RPM, 4 SITE

Se apropie toamna si pentru a face loc in hambare pentru noile stocuri de porumb, malai si alte cereale vom avea nevoie de moara/uruitorul Temp 3. 


Este un model specializat pe cereale dar i se poate monta un set de cutite pentru furaje sau un disc cu razatoare pentru legume(acestea nu sint incluse in set).

Deci poate fi adaptata nevoilor gospodaresti fiindca este un model clasic, pentru care se gasesc accesorii si piese in caz de nevoie.

Bobinajul motorului este din cupru, ceea ce este imbucurator si inspira o mai mare incredere in produs. Carcasa este cu jumatate de mm mai groasa decat la modelele obisnuite de pe piata. Acest fapt o face putin mai grea, dar in schimb mai stabila. Racirea motorului este asigurat de o elice montata pe ax in spatele motorului. Desi are un putere de 2.5kW, mai mult decat deajuns pentru a macina porumbul, totusi, pentru a extinde durata de viata a uruitorului cei mai multi fermieri recomanda sa nu fie folosita continuu ci cu pauze, pentru a da ragaz motorului sa se raceasca. In caz de zupraincalzire, motorul o sa se opreasca automat pentru a se raci. Acesta este un sistem de protectie pentru a asigura cumparatorului utilizarea de durata a produsului.

Odata montat pe un suport stabil, conectati moara la curent si incepeti lucrul. Atasat de motor gasiti un buton de pornire/oprire.

Boabele de cereale se vor turna in cuva iar stiuletii de porumb se vor introduce prin orificiul pentru stiuleti. 


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Cereale, stiuleti
Tip alimentare Electric
Tip alimentare La retea
Culoare Albastru
Numar site 4

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiunea alimentara 220V
Putere 2500W
Viteza maxima 2800 rpm
Capacitate maruntire 200kg/h
Randament 3kg/h
Regim de functionare Continuu

Specificatii tehnice
 • Brand
  Temp
 • Filter
  Moara
 • Model
  3
 • Plus
  2.5 Kw, 200 Kg/h, 2800 Rpm
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24