POMPA DE STROPIT ELECTRICA MICUL FERMIER GF-1523 12V
Cod Produs2989
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
0 RON
stoc epuizat
POMPA DE PRESIUNE 12V 12AH PENTRU STROPIT

Sistem portabil pompa dubla de stropit, baterie 12V 12Ah, Pandora, furtun cu filtru absortie, incarcator 220V, presiune 6,9 bar


Pompa de stropit si erbicidat avand presostat incorporat, autoamorsata, avand un corp dublu, alimentata la 12V cc, 3A cu un debit de 8 litri / minut, si o putere de 6.9bar (110PSI).


Alimentarea cu apa se face cu ajutorul furtunului cu filtru de absortie. Se poate folosi orice rezervor de apa cu diametrul la gura de 12-13 cm.


Este alimentata de la o baterie de 12V 12Ah. Este prevazuta cu incarcator de retea la 220V.


Pompa vine montat pe un cadru cu maner portabil putand fi amplsata langa o sursa de apa sau alimentata dintr-un rezervor si poate fi atasat la ea un furtun de pana la 20 m creand o presiune ridicata pentru stropit.


Aceasta pompa poate fi alimentata de la o sursa de curent continuu de 12V si 3A; astfel va crea o presiune mare, avand incorporate doua pompe in cardul aceluiasi corp functionand complementar ( tot debitul de apa ce iese din prima pompa cu o anumita presiune va fi propulsat cu o presiune si mai mare de 6,9 bar de catre cea de-a doua pompa )


Pompa vine cu un presostat electric, prevazuta cu capat cu filet pentru montare furtun de stropit si un niplu de alama pentru racord


Presostatul are un surub de unde se poate regla presiunea la care acesta poate intrerupe alimentarea pompei.


Debitul acestui ansamblu de pompe pe un singur corp de plastic este de 8 litri / minut si o recomanda pentru utilizarea in foarte multe domenii si aplicatii: agricultura, vinificatie, alimentare rezervoare, masini spalat rufe, rulote comerciale, rulote camping, masini de spalat vase portabile, etc.


Pompa apa dubla cu presostat, autoamorsare, 12V, 8 litri / minut, 110PSI, 6.9bar


Ideala pentru rulote, ambarcatiuni, pompe agricole etc.


Presiune mare, presostat electric, prevazuta cu cap cu filet pentru montare furtun de stropit. Debitul de 8 litri / minut o recomanda pentru utilizarea in foarte multe domenii: agricultura, vinificatie, alimentare rezervoare, masini spalat rufe etc.


CARACTERISTICI POMPA:


Pompa dubla

Autoamorsare

Presostat

Alimentare 12V

Putere: 3A

Debit: 8 litri / minut

Presiune 6.9bar (110PSI)

Cap prevazut cu filet

Model CF-8088

Tara de fabricatie: CHINA

Specificatii tehnice
 • Brand
  Micul Fermier
 • Filter
  Pompa de stropit electrica
 • Model
  GF-1523
 • Plus
  12V
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24