POMPA APA SUBMERSIBILA WQD1500DF 1500W CU TOCATOR DETOOLZ DZ-P107
Cod Produs3131
Disponibilitatea20
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 19,95 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
538 RON

Cantitate

Pompa de apa submersibila WQD1500DF 1500W cu tocator pentru apa curata/murdara este destinata pomparii si transportarii apei si a apei murdare, care contie particule cu un diametru de maxim 35mm (reductor max. 19mm) si o temperatura a apei de max +350C.


Electropompele submersibile pot fi folosite pentru ridicarea si distribuirea apei curate, murdare sau continand particule solide in suspensie cu diametrul de maxim 10mm; pentru drenarea subsolurilor, piscinelor, fundatiilor, fantanilor, bazinelor, rezervoarelor, puturilor. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole de accidentare grava.


Electropompa poate fi folosita continuu, numai daca este scufundata. Daca electropompa nu este complet scufundata, nu se vor depasi 15 minute de functionare continua.


Nu este potrivita pentru o utilizare continua de exemplu pentru circularea permanenta in sistemele de filtrare.


Nu este potrivita pentru utilizarea cu lichide ce contin materiale abrazive (ex. nisip) sau amestecuri de murdarie, nisip, noroi sau argila.


Nu trebuie folosita pentru furnizarea de apa potabila sau pentru livrarea de produse alimentare.


Substantele explozive, inflamabile, agresive sau periculoase pentru sanatate si materiile fecale nu trebuiesc pompate cu aceasta pompa.


Nu este destinat utilizarii comerciale sau industriale.

Specificatii tehnice
 • Brand
  Detoolz
 • Model
  DZ-P107
 • Filter
  Pompe apa menajera cu si fara tocator
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24