ZDROBITOARE MICUL FERMIER GF-0895 500KG/H, 1400RPM
Cod Produs2992
Disponibilitatea5
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
670 RON

Cantitate

ZDROBITOR FRUCTE ELECTRIC MICUL FERMIER

Functia principala a produsului este de a zdrobi fructe si legume ca de exemplu: mere, pere, piersici, cartofi etc. Alimentarea se face manual iar capacitatea de zdrobire este de 300-500kg/h.

Acest aparat este un produs nou dezvoltat in fabrica noastra avand o structura compacta, o intretinere usoara, performante superioare fiind utilizat pe scara larga. Permite o productie mare, in raport cu dimensiunile sale reduse.


Se interzice utilizarea aparatului pentru: sfaramarea obiectelor din gradina cum ar fi chips-uri de fier, carbune, lemn, blocuri de piatra, etc; produse care pot genera gaz sau substante periculoase; alte operatii decat cele pentru care este destinat.


Aparatul este alcatuit in principal din cuva de incarcare, motor, cilindri, rulmenti, roata de transmisie, curea, etc.


Zdrobitorul de fructe si legume Micul Fermier este un utilaj puternic, fiabil si usor de folosit. Sigur si eficient, acesta va este de mare folos in gospodarie, economisind foarte mult timp si energie. Zdrobitorul este echipat cu un puternic motor electric monofazat de 1100W cu bobinaj aluminiu ce-i asigura o viata indelungata. Tamburii sunt confectionati din otel tratati special pentru a nu afecta calitatea materiei prime. Cuva este confectionata din tabla vopsita si tratata impotriva coroziunii. Cu acest zdrobitor puteti toca marunt in special mere, pere, prune, piersici etc.



apacitate de maruntire (kg/h):500

Putere motor (kW):1.1

Turatie motor (rpm) :1400

Alimentare motor:230 V / 50 Hz

Greutate (kg):15

Specificatii tehnice
 • Brand
  Micul Fermier
 • Model
  GF-0895
 • Plus
  500kg/h, 1400RPM
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24