Politica Retur
Politica de returnare a produselor
Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care dumneavoastra sau o parte terta indicate de catre dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati (ggprotools@gmai.com, sau la numarul de telefon 0756 777 902)
Politica retur
Produsele care vor fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare cu cele pe care le-ati primit.
Nu vom accepta: produse al caror ambalaj a fost deschis necorespunzator, care prezinta urme de folosire, uzura, lipsesc accesorii ale acestora, prezinta zgarierturi, indoieturi, loviri, etc.
Returul se va face in ambalajul original al produsului, cu etichetele intacte, cu certificatul de garantie in original (in cazul in care a fost atasat, factura poate servi ca certificate de garantie).
Nerespectarea conditiilor de mai sus duce la refuzul returului.
Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. In conformitate cu prevederile pct. 47 din Directiva 2011/83/UE consumatorul va purta responsabilitatea in cazul diminuarii valorii bunurilor in cazul in care isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat bunul intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestuia. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare al bunurilor consumatorul va trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sau o facea intr-un magazin. Prin urmare, in timpul perioadei de retragere va recomandam sa manuiti si sa inspectati bunul cu grija necesara.
De asemenea, cu titlu de recomandare, va rugam sa aveti in vedere ca produsele sa fie returnate(pe cat posibil, in ambalajul original)insotite de facture fiscal si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).
Conditiile de retur aplicabile situatiei in care nu v-ati indeplinit obligatia de a va exercita dreptul de retragere in conditiile legii, nu afecteaza in niciun fel dreptul legal de retragere din contractul la distanta.
In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa verificati coletul in fata soferului de la curierat, pentru a va asigura de integritatea produsului primit, puteti sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj este deformat/deteriorat, in vederea eliminarii riscului de a primi un produs neconform si diminuarii timpului de inlocuire a produsului.Consecinteleretragerii.
Daca va retrageti vom rambursa catre dumneavoastra sumele primite. Vom efectua rambursarea folosind modalitatea bancara, fiind cea mai sigura. Rambursarea sumelor achitate de catre dumneavoastra se va face in 4-5 zile lucratoare de la data primirii produsului si verificarii lui de catre service-ul specealizat , daca produsul nu a fost defectat. Efectuarea unei analize a starii produselor poate dura de la 1-5 zile lucratoare.
Costul returnarii produselor va fi suportat de catre dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a returna in termen de maximum 14 zile produsele si direct la sediul nostrum situate in Afumati, sos. Bucuresti-Urziceni nr. 38-A.
Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalent cu cele comandate si returnate.
Model de formular de retragere.
Catre: _____________________________________________
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractual referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ____________________________ comandate la date de _________________.
Cauza returnarii : ____________________________________
Nume consumator: ______________________________
Adresa consumator: _______________________
Semnatura consumator: _______________doar in cazul in care notificarea se face in scris)
Data: __________