APARAT DE SUDURA CU INVERTOR MMA-200 (INDUSTRIAL) TOTAL TW22005
Cod Produs3477
Disponibilitatea20
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
1 200 RON

Cantitate

Invertorul de sudura cu electrod invelit MMA (Manual Metal Arc) este construit pentru sudarea in curent continuu. Are multiple avantaje, printre care, poate suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.), o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, cupru, etc. Are un gabarit redus, dar robust, fiabilitate si este usor de intretinut. Alaturi de cele mentionate anterior, invertorul TOTAL are reglaj continuu al curentului de sudura, protectie termica cu termostat. Invertoarele de sudura TOTAL sunt incadrate in gama profesionala de echipamente si se preteaza pentru executarea de lucrari din industrie, dar si din gospodarii.
Invertoarele de sudura TOTAL sunt construite avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor), care este ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura marca TOTAL pot fi utilizate la capacitate maxima, fara a intra in protectie.

Constructie:

Constructia invertoarelor de sudura este robusta, avand in componenta atat metal, cat si plastic rezistente la conditii dure de lucru.

Gratie constructiei moderne, temperatura interna a invertorului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica conserva si extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un potentiometru pentru reglarea continua a curentului de sudare, care indica plaja de curent pentru folosirea diametrului de electrod corespunzator si un afisaj digital care va indica exact curentul de sudura. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

Kit livrare:

Aparatul este echipat cu accesorii standard pentru sudura MMA:

–          cablu de sudura, 2 m cu cleste port-electrod

–          cablu de sudura, 2 m cu cleste de masa

–          masca de sudura

–          perie cu ciocanel pentru zgura

–          ambalaj din carton.

Caracteristici generale

Dimensiuni

Lungime 220 mm
Latime 350 mm
Adancime 310 mm
Greutate 5.1 Kg
Tip aparat Invertor
Tip lucrare Profesional
Tip alimentare Electric
Tip sudura MMA
Clasa de protectie B
Clasa de izolatie IP 21 S
Functii Digital Protectie supraincalzire Ventilator racire Maner transport Protectie supratensiune Maner ergonomic
Culoare Turcoaz
Continut pachet 1 x Masca 1 x Manual de utilizare 1 x Aparat de sudura 1 x Cablu de sudura cu cleste port-electrod 1 x Kit cabluri de sudura 1 x Ciocanel cu perie pentru zgura

Caracteristici tehnice

Tensiune alimentare 230 V
Curent maxim de sudura 200 A
Reglare intensitate curent 10 - 200 A
Putere absorbita (kVA) 6
Tensiune in gol 70 V
Diametru electrozi 5 mm

Specificatii tehnice
 • Brand
  TOTAL
 • Filter
  Aparat sudura tip invertor
 • Model
  TW22005
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24