COMPRESOR ELEFANT XY2824 24L, 8 BAR
Cod Produs1017
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
0 RON
stoc epuizat
COMPRESOR CU AER ELEFANT AQUATIC XY2824 24L, 8BAR

Un compresor de aer comprimat poate fi deosebit de util unei gospodarii mari sau mici, de aceea GG Professional Tools vine cu acest model unic cu doi cilindri verticali care se foloseste fara ulei. Butelia are un volum de 24L si este dotata cu roti pentru manevrare rapida si robinet de golire si evacuare apei acumulate in urma condensului. 

Cu ajutorul acestui echipament pot fi indeplinite o multime de sarcini daca este conectat la scula cuvenita fiecarei munci.  Bineinteles vorbim de scule pneumatice ciocane, pistoale de vopsit, polizoare unghiulare si altele.  Compresorul poate fi folosit de doua echipamente pneumatice concomitent fiindca este dotat cu 2 duze metalice. Prin urmare este foarte eficient sa folositi o iesire pentru desfiletatrea piulitelor rotilor cu un pistol pneumatic iar pe cealalta pentru umflarea cauciucurilor. Aveti un ceas manomentru indica presiunea in butelie si celalalt, de dimensiuni mai mici este montat pentru a indica presiunea de iesire a aerului. Pe suprafata presostatului gasiti butonul de control on/off . Compresorul este dotat si cu un filtru pe care-l regasiti in setul de accesorii din cutie. Pentru a fi transportat usor la zona de lucru, pe butelie s-au montat cate un maner pe fiecare parte. Sau pate fi tras usor pe rotile din spate. 

Intreg compresorul de aer este foarte calitativ construit, incepand de la butelie si roti si terminand cu ansamblul de miscare cu cilindri, conectiuni tubulare si presostat.


 • Filtru aer  (burete), 1 buc
 • Fara baie de ulei
 • Motor cu 2 cilindri

Va dorim sa va bucurati de acest produs o perioada indelungata!CARACTERISTICI GENERALE

Model  XY2824
Putere 1.2 CP
Alimentare/Frecventa 220V/50Hz
Presiune 8 bar
Debit de aer 0.2 m³/min
Viteza de rotatie 2650 rpm
Volum butelie 24 Litri
Tip lucrare Profesional
Filtru aer Filtru de hartie
Duze de iesire 2
Greutate 21 kg
Culoare Albastru/Negru
Specificatii tehnice
 • Brand
  Elefant
 • Filter
  Compresor
 • Model
  XY2824
 • Plus
  24l, 8 bar
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24