COMPRESOR ELEFANT XYBM24B 24L, 8 BAR
Cod Produs1020
Disponibilitatea1
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 19,95 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
675 RON

Cantitate

COMPRESOR CU AER ELEFANT AQUATIC XYMB24B 24L, 8BAR

Un compresor de aer comprimat poate fi deosebit de util unei gospodarii mari sau mici, de aceea GG Professional Tools vine cu acest model unic cu un cilindru vertical care se foloseste cu ulei. Butelia are un volum de 24L si este dotata cu roti pentru manevrare rapida si robinet de golire si evacuare apei acumulate in urma condensului. 

Cu ajutorul acestui echipament pot fi indeplinite o multime de sarcini daca este conectat la scula cuvenita fiecarei munci.  Bineinteles vorbim de scule pneumatice ciocane, pistoale de vopsit, polizoare unghiulare si altele.  Compresorul poate fi folosit de doua echipamente pneumatice concomitent fiindca este dotat cu 2 duze metalice. Prin urmare este foarte eficient sa folositi o iesire pentru desfiletatrea piulitelor rotilor cu un pistol pneumatic iar pe cealalta pentru umflarea cauciucurilor. Aveti un ceas manomentru indica presiunea in butelie si celalalt, de dimensiuni mai mici este montat pentru a indica presiunea de iesire a aerului. Pe suprafata presostatului gasiti butonul de control on/off . Compresorul este dotat si cu un filtru pe care-l regasiti in setul de accesorii din cutie. Pentru a fi transportat usor la zona de lucru, pe butelie s-au montat cate un maner pe fiecare parte. Sau pate fi tras usor pe rotile din spate. 

Intreg compresorul de aer este foarte calitativ construit, incepand de la butelie si roti si terminand cu ansamblul de miscare cu cilindri, conectiuni tubulare si presostat.


 1. Filtru de aer (burete), 1 buc
 2. Baie de ulei
 3. Motor cu 1 cilindru

Va dorim sa va bucurati de acest produs o perioada indelungata!

CARACTERISTICI GENERALE

Model  XMB24B
Putere 1.5 CP
Alimentare/Frecventa 220V/50Hz
Presiune 8 bar
Debit de aer 100L/min
Viteza de rotatie 2850 rpm
Volum butelie 24 Litri
Tip lucrare Profesional
Filtru aer Filtru de hartie
Duze de iesire 2
Greutate 72 kg
Culoare Albastru/Negru
Specificatii tehnice
 • Brand
  Elefant
 • Filter
  Compresor
 • Model
  XYMB24B
 • Plus
  24l, 8 bar
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24