FIERASTRAU CIRCULAR ELPROM EPD1400 1400W,5000 RPM
Cod Produs121
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
270 RON
stoc epuizat
FIERASTRAU CIRCULAR ELPROM EPD1400, 185MM, 5000 RPM

Fierăstrăul circular ELPROM EPD1400 prezentat face parte din categoria semiprofesionalilor. Nu-i este „frică” de încărcături lungi, carcasa are un design bine gândit, mânerul principal al instrumentului are forma literei D și un tampon de cauciuc, care evită alunecarea instrumentului în mâini și reduce perceptibilitatea vibrațiilor în timpul funcționării.
Fierăstrăul manual ELPROM EPD 1400 este proiectat pentru tăierea de înaltă performanță a pieselor din lemn.
Acest model are un raport bun dintre greutatea ușoară, dimensiunea compactă și puterea de 1400 W, ceea ce a făcut ca instrumentul să fie incredibil de manevrabil și convenabil pentru a lucra la înălțimi sau în diferite poziții.
Fierăstrăul circular portabil ELPROM EPD-1400 este echipat cu un reglaj al unghiului carcasei care vă permite să tăiați într-un anumit unghi, lucru necesar pentru efectuarea anumitor tipuri de lucrări.
Unghiul de înclinare este reglat folosind o scală specială și un șurub de prindere pe cadrul de sprijin. Puteți pune cu ușurință lama de fierăstrău sau să o înlocuiți cu alte echipamente, fixând rotația fusului folosind o blocare specială pe corpul sculei și utilizând piulițele de fixare pentru a fixa în siguranță lama de fierăstrău.
Motorul are un sistem de ventilație bun, care nu-i va permite să se supraîncălzească în condiții de încărcare prelungită și să împiedice formarea de resturi pe elementele interne ale sculei. Consumul de energie al dispozitivului este neglijabil. Cu acesta, puteți economisi electricitate.
Viteza maximă va face față materialelor cu diferiți parametri.
Dispozitivul funcționează pe curent cu caracteristici standard. Utilizarea sa nu necesită condiții speciale. Greutatea dispozitivului este medie, va fi nevoie de un efort pentru a-l folosi.
Specificatii tehnice
 • Brand
  Elprom
 • Filter
  Fierastrau circular
 • Model
  EPD1400
 • Plus
  1400W,5000 rpm
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24