FIERASTRAU CIRCULAR PROCRAFT PGS2600 4500RPM,2600W
Cod Produs129
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
895 RON
stoc epuizat
FIERASTRAU ELECTRIC CIRCULAR PROCRAFT PGS2600 , 4500RPM , 2600W

Utilizat atât de amatori, cât și de profesioniști pentru tăierea defectelor, fabricarea elementelor de mobilier, laminat, plastic, uși și rame.
Fierastraul garantează o linie de tăiere dreaptă și uniformă pentru mai mulți ani de funcționare exact la dimensiunile specificate.
Fierăstrău circular ProCraft PGS2600 - un instrument de clasă pentru gospodărie, produs pentru a efectua sarcini de tăierea lemnului.
Acest model prezintă numeroase avantaje și este în cerere pe măsură, atât în rândul profesioniștilor (constructori, tâmplari), cât și amatorilor. Printre principalele caracteristici, remarcăm următoarele: un motor sincron puternic, viteze mari la rotire în gol pentru o tăietură de înaltă calitate, un design rezistent, dar în același timp ușor, o tăiere precisă.
Fierăstrău ProCraft PGS 2600 are o funcție de lungire care mărește semnificativ lățimea maximă a tăierii. Funcționarea de durată lungă și fără probleme a instrumentului sunt garantate prin utilizarea de componente numai de înaltă calitate în proiectare, precum și de asamblare în fabrică de înaltă calitate. Pentru o prelucrare sigură, fixarea este extrem de importantă - pe acest model se fixează foarte sigur pe masa de lucru, în plus, dacă este necesar, există opriri suplimentare.
De asemenea, ferăstrăul circular ProCraft PGS-2600 are o serie de funcții utile care fac ca munca să fie în siguranță și de calitate.
Aceste funcții includ protecția împotriva pornirii accidentale, ceea ce vă va proteja, persoanele din jurul vostru și, în special, copiii de la pornirea bruscă a instrumentului.
Pentru o înlocuire rapidă și ușoară a duzelor, este prevăzută o funcție de blocare a arborelui. În plus, dispozitivul are capacitatea de a îndepărta rumegușul din zona de lucru într-un colector special de praf, datorită căruia locul dvs. de muncă va fi păstrat curat.
Specificatii tehnice
 • Brand
  ProCraft
 • Filter
  Fierastrau circular
 • Model
  PGS2600
 • Plus
  4500Rpm,2600W
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24