AUTOFILETANTA PROCRAFT PA12LIS 1300 RPM
Cod Produs80
Disponibilitatea20
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
200 RON

Cantitate

AUTOFILETANTA 2 ACUMULATORI 12V/2A 1300 RPM, PROCRAFT PA12LIS

Șurubelniță fără fir Procraft PA12Lis - proiectată pentru a înșuruba / deșuruba, găuri în diferite materiale structurale (metal, lemn, plastic).

Instrumentul este format din următoarele elemente: mandrina cu trei bacuri; inel de reglare a cuplului; comutator de viteză; comutator de direcție de rotație (invers); mâner pe care este montată bateria.

Avantajul principal al acestui model este dimensiunea mica și greutatea modestă - acest lucru vă permite să lucrați în locuri greu accesibile și datorită celor două baterii detașabile - în locuri departe de sursa de energie. I se poate seta viteza de rotatie si sensul de rotatie in functie de necesitate. Iluminarea cu LED vă permite să lucrați la lumină slabă sau noaptea, iar mânerul cauciucat previne alunecarea acesteea din mana. Kitul oferă un încărcător și două baterii reîncărcabile de tip Li-ion, cu o capacitate de 2000 mAh. Întregul set se incadreaza intr-o carcasă specială din plastic - convenabilă pentru transport astfel incat scula completa sa-ti fie  la îndemână. Mandrina fără cheie cu trei maxilare fixează strâns  burghiul cu un diametru de până la 10 mm. Viteza de rotație este ajustată în două moduri:

utilizand variatorul de viteza - 1 etapă 0-350 rpm; 2 etape 0-1350 rpm sau prin apăsarea butonului de pornire - cu cât este mai puternică apăsarea, cu atât este mai mare numărul de rotații. Corpul sculei este confecționat din plastic de înaltă calitate, protejează în mod activ mecanismele interne împotriva căderilor, șocurilor și, de asemenea, de praf și murdărie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip acumulator

Li-ion

Capacitatea bateriei

2000 mAh

Tensiune baterie

12 V

Alimentare

Acumulator

Viteza de rotatie

350-1350 rpm

Mandrina

10 mm

Cuplu

10N*m

Iluminare zona de lucru

DA

Tip surubelnita

Fara percutie

Greutate

1.2 kg

Trepte de viteza

2

Ambalaj

Trusa plastic

Carbuni de rezerva

2 buc

Tip lucrare

Hobby

Garantie 

24 luni  (pentru persoane fizice) 12 luni (pentru firme)

Dealer oficial in Romania

Da

Culoare

Verde/Negru

Specificatii tehnice
 • Brand
  ProCraft
 • Filter
  Autofiletanta
 • Model
  PA12LIS
 • Plus
  1300 RPM
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24