AUTOFILETANTA PROCRAFT PA12PRO DFR 1350RPM
Cod Produs2530
Disponibilitatea20
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
+40 (756) 777 902
Suna pentru comanda acum
167 RON

Cantitate

AUTOFILETANTA CU ACUMULATOR PRO-CRAFT PA12PRO DFR.

Autofiletanta Procraft RA-12 PRO cu mandrina DFR va fi un asistent excelent în efectuarea lucrărilor de înșurubare / răsucire a șuruburilor și șuruburilor în diferite modele.

Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă Litiu (2A/h). Este prevăzută lucrul în 2 moduri. În modul de găurire, șurubelnița face până la 1300 RPM, ceea ce extinde domeniul de aplicare al dispozitivului.

Comoditatea aplicării practice

Carcasa șurubelniței este fabricată din plastic rezistent la impact, protejând mecanismul interior de pătrunderea prafului și a resturilor de construcție. Mânerul cauciucat se potrivește confortabil în mână, împiedicând alunecarea în timpul executării sarcinilor de reparare și montare.

Greutatea șurubelniței este nesemnificativă, scade datorită mandrinei detașabile, astfel încât maestrul poate efectua o mulțime de lucrări într-o poziție statică fără suprasolicitare.

Bateria este încorporată în mâner, ceea ce reduce dimensiunile sale, face manevrabilă și potrivită pentru a face munca în locuri greu accesibile.

Instrumentul poate lucra cu astfel de tipuri de materiale:
* copac;
* plastic;
* metal;
* cauciuc etc.

Pentru confort suplimentar pe timp de noapte, dispozitivul are o lanternă pentru a evidenția zona de lucru. Instrumentul este echipat cu o baterie de rezervă, un dispozitiv de încărcare, instrucțiuni. Toate componentele sunt plasate într-un caz de lucru în formă, în care dispozitivul este convenabil de a transporta și de a salva.

Caracteristici distinctive ale modelelor populare

Alegerea șurubelnițelor pe piața instrumentelor speciale este foarte mare, deci nu este ușor să faceți alegerea potrivită. Diferența principală a mașinii de înșurubat Procraft RA-12 PRO cu mandrina DFR de la modelele altor mărci este ca o construcție. Instrumentul este fabricat în conformitate cu cerințele europene de siguranță.

Dispozitivul modernizat diferă favorabil chiar și pe fundalul predecesorilor săi cu mandrină rapidă (DFR), care poate fi îndepărtată și instalată pe instrumentul bit. De asemenea, dispozitivul are următoarele caracteristici:
* funcția de protecție a echipamentelor de supraîncălzire încorporată;
* baterie mai puternică;
* siguranță de la descărcarea completă a bateriei.

Tipul bateriei Li-ion
Capacitatea bateriei (mAh) 2000
Tensiunea bateriei (V) 12
Alimentare Baterie
Număr de rotații (rot/min) 1 viteză 350
Viteza 2 1350
Clemă mandrină (mm) 10
Cuplu (n*m) 24
Iluminarea zonei de lucru da
Ambalare în cutie
Tip șurubelniță fără impact
Greutate (kg) 1.4
Numărul de viteze 2
Echipament de insurubare Procraft PA12PRO
Două baterii
DFR Chuck
Încărcător
Bâta.
Manual de utilizare
Specificatii tehnice
 • Brand
  ProCraft
 • Filter
  Autofiletanta
 • Model
  PA12Pro DFR
 • Plus
  1350RPM
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24