POLIZOR CU PIETRE IJMASH ITP1200 1200 W, 2950 RPM
Cod Produs232
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
197 RON
stoc epuizat
POLIZOR DE BANC IJMASH ITP1200, 1200 W, 2950 RPM

Mașina de polizat electrică IJMASH ITP1200 este unealta care ar trebui să fie în fiecare casă, atelier sau garaj. Cu așa utilaj în gospodărie, totdeauna cuțitele vor fi ascuțite, lamele tuturor instrumentelor de grădină, construcție și agricole vor fi totdeauna gata pentru utilizare imediată, pentru că cu cât e mai ascuțit instrumental, cu atât mai calitativ și rapid decurge procesul de muncă.
Nu doar ascuțitul este posibil la acest model, dar și șlefuirea, curățirea sau îndepărtarea excesului de metal. Mașina de polizat IJMASH ITP-1200 este dotat cu unul dintre cele mai puternice motoare electrice din această clasă de unelte, indicatorul ajunge pînă la 1200 W. Asta garantează permanent numărul maxim de rotații pe minut – 2950.
Această putere permite mărirea perioadei de timp cu funcționare neîntreruptă. O prelucrare calitativă și rapidă a materialului este efectuată de două roți abrazive cu diametrul de 200mm.
Prima are granulare mare, pentru pregătire și prelucrare grosieră, a doua – măruntă , pentru lucrări de finisare. Pe lângă productivitatea și funcționalitatea sa polizorul IJMASH ITP 1200 are un nivel ridicat de siguranță, deoarece întreaga suprafață a discurilor abrazive este acoperită cu capac de protecție din oțel de calitate.
Două ecrane largi transparente, montate pe ambele cercuri, protejează ochii și fața utilizatorului de scântei.
Ventuzele din cauciuc în partea de jos a carcasei reduc nivelul vibrațiilor de lucru, dar orificiile speciale dau posibilitatea instalării staționare. Caracteristicile speciale ale acestui instrument sunt – o durată lungă de funcționare continuă, prezența unui mâner convenabil, ecrane de protecție, precum și baza pe ventuze de cauciuc.
Specificatii tehnice
 • Brand
  Ijmash
 • Filter
  Polizor cu pietre
 • Model
  ITP1200
 • Plus
  1200 W, 2950 RPM
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24