ROABA ELEFANT ALBASTRA 100 L
Cod Produs2466
Disponibilitatea0
Returnare și schimb în termen 14 de zile
Livrare în toată România 25 RON (colete pînă 5kg 1-2 zile)
Garanție 24 luni
149 RON
stoc epuizat
ROABA ELEFANT ALBASTRA 100L, ROATA PNEUMATICA

Roaba Elefant 100L- volumul cuvei; cu roata cauciuc gonflabil. Cadrul metalic, care asigura suportul si rezistenta roabei, se asambleaza impreuna cu cuva folosind suruburile si piulitele din chitul de asamblare prevazut in dotare. Pentru a asigura un plus de rezistenta si durata de viata, partea din fata a cuvei este sprijinita de un cadru metalic. Roata se monteaza folosind axul din dotare. Avantajul unei astfel de roti este rulmentul incorporat in roata; mult mai potrivit si recomandat atunci cand roaba este folosita in regim intens. 

O roaba la o curte este mai necesara decat o masina de spalat rufe in casa. Mai ales daca ai o gospodarie cu gradina si animale, sau construesti si ai nevoie sa misti materiale de constructii(nisip, piatra, ciment). Nu trebuie sa-ti rupi spatele cu galeata. Roaba Elefant cu volumul cuvei de 100L indeplineste 100% din necesitatile dumneavoastra!

Cuva galvanizata este mai rezistenta impotriva ruginei. Totusi, ca masura de siguranta, atunci cand nu o folositi, va recomandam sa pozitionati roaba vertical pentru a preveni pastrarea indelungata a apei in cuva si deteriorarea acesteia.

Remarca: Roaba este echilibrata astfel incat sa nu solicite extra efort din partea utilizatorului. Odata ridicata, veti simti cat este de usor de manevrat chiar si atunci cand este plina. 

Umpleti cuva si Atentie la curbe! 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Roaba Galvanizata cu suport
Tip lucrare Gospodarie
Volum cuva 100L
Tip roata Pneumatic
Ax cu Rulment DA
Cadru din 2 piese DA
Lungimea 140 cm
Inaltimea 63 cm
Distanta dintre manere 60 cm
Maner cauciucat DA
Marime roata 3.50 - 8
Specificatii tehnice
 • Brand
  Elefant
 • Model
  Albastra
 • Plus
  100 L
 • Garantie Persoana Fizica (luni)
  24